Información: +34 644 91 44 37 e-mail: info@gestiondepoligonos.com

?>

Noticia

NOTICIAS NOTICIA

Mesures del CEEILleida davant el coronavirus Covid-19


logotipo de ceei lleida

Gestión de Polígonos - Seguint les indicacions del Departament de Salut i de la Diputació de Lleida, el CEEILleida suspèn l’atenció al públic de forma presencial i atendrà totes les consultes de forma telemàtica, acollint-se així al decret de “mesures excepcionals” emès per la Diputació de Lleida, i que entra en vigor des d’avui dilluns i fins el 31 de març, inclòs, “sempre que la situació sigui similar a l’actual i sense perjudici de que en qualsevol moment pugui ser susceptible de modificar-se o ampliar-se, en relació, amb la situació epidemiològica”.
Així mateix, es prenen les següents mesures fins el 31 de març, inclòs:

   Les oficines centrals romandran tancades fins al 31 de març, pendents de noves instruccions si fos el cas.    Els espais comuns com zones de descans del CEEI 3 i CEEI 2 estaran tancades amb cartells indicadors a les portes. La resta d’instal·lacions de les empreses seran accessibles segons criteri de cada empresa.    Hi hauran cartells indicant aquesta situació a la porta principal de les oficines d’accés al CEEILleida, en el CEEI 1, on s’indiquen el números de telèfon on es pot trucar en cas d’emergència i un mail per adreçar-se.      Ajornament de totes les activitats programades, com ara les sessions formatives.​

Si necessiteu fer qualsevol consulta, ho podeu fer a través del correu ceei@ceeilleida.cat o bé trucant al telèfon mòbil 681 067 862.

Esperem poder tornar amb tots vosaltres a la normalitat ben aviat.