Información: +34 644 91 44 37 e-mail: info@gestiondepoligonos.com

?>

Noticia

NOTICIAS NOTICIA

Invelon exposa al South Summit de Madrid, saló referent a nivell mundial per a emprenedors i inversors


invelon exposa al south summit de madrid, saló referent a nivell mundial per a emprenedors i inversors

Presenta les darreres novetats en tecnologia 4.0 de realitat virtual i augmentada, amb l’objectiu d’ajudar a les empreses a millorar i créixer

L’startup lleidatana Invelon Technologies, instal·lada en el viver d’empreses del CEEILleida, presenta aquest dies al prestigiós South Summit de Madrid, saló referent a nivell mundial per a emprenedors i inversors, les darreres novetats en tecnologia 4.0 de realitat virtual i augmentada, amb l’objectiu d’ajudar a les empreses a millorar i créixer.

Els joves emprenedors lleidatans Marc Solé Farré, John Amin, Javier Mercadé i Joan Folguera es troben durant aquesta setmana en l’stand 122 d’aquest saló, per mostrar tot el que pot oferir a les empreses, gràcies a les últimes i millors tecnologies de realitat virtual i augmentada, i ajudar-los a fer un canvi exponencial en els seus projectes.

El soci fundador d’Invelon Technologies, Joan Folguera, ha explicat la importància del fet que “una empresa lleidatana pugui projectar-se a l’exterior en aquest saló de referència a nivell mundial, oferint les darreres tecnologies 4.0 de realitat virtual i augmentada”.

South Summit Madrid 2019 és un espai d’innovació des d’on vol consolidar-se com pont de connexió i trobada de referència en l’ecosistema emprenedor mundial. Té lloc  en el complex madrileny La Nave del 2 al 4 d’octubre, i està organitzat per South Summit-Spain Startup powered by IE University, i coorganitzat per l’Ajuntament de Madrid, en col·laboració amb BBVA, Endesa, Wayra, Sabadell i Google.

Inversors internacionals dels fons de Venture Capital més destacats de l’ecosistema emprenedor mundial, amb una cartera d’inversió disponible que puja a més de 100.000 milions de dòlars, estan presents en aquest esdeveniment.

Softbank, Northzone, Balderton, Atomico, Index Ventures, Accel, Seaya Ventures o e.Ventures són només alguns dels grans fons internacionals presents, que hi són amb l’objectiu de trobar el nou unicorn o la nova scaleup que aconsegueixi revolucionar l’ecosistema emprenedor.

South Summit compta enguany amb la presència de speakers de prestigi internacional, com ara Paul Misener, vicepresident de Global Innovation Policy d’Amazon o Ciaran Quilty, vicepresident EMEA per a Facebook.