Información: +34 644 91 44 37 e-mail: info@gestiondepoligonos.com

?>

Noticia

NOTICIAS NOTICIA

III Jornada Aprenentatge basat en projectes i Emprenedoria. Del treball per projectes a la gestió del talent


iii jornada aprenentatge basat en projectes i emprenedoria. del treball per projectes a la gestió del talent

Jornada coorganitzada per la UdL a través, dels grups de treball  ICE Implementació de l’Emprenedoria a l’FP i ICE Aprenentatge Basat en Projectes a l’FP,  el Departament d’Educació i GLOBALLEIDA

Amb la participació de prop de 200 docents  amb l’objectiu de reflexionar i donar eines per fomentar la cultura emprenedora, la innovació educativa i la gestió del talent. A més s’han presentat  els nous reptes de futur a l’FP 

Prop de 200 docents han assistit a la III Jornada d’Aprenentatge basat en projectes i Emprenedoria. Del treball per projectes a la gestió del talent, celebrada a la Sala d’Actes del Rectorat de la UdL, adreçada a professorat del Departament d’Educació en general i de manera especial al professorat d’FP així com també a empresaris i institucions relacionades amb la promoció de l’emprenedoria.

Amb l’objectiu de transmetre coneixement i eines per treballar l’emprenedoria i l’aprenentatge basat en projectes, en aquesta III edició s’ha presentat el programa d’Autoocupació – Incorpora La Caixa  de la mà de Eva Pérez i Thaís Ordóñez i s’han donat a conèixer diferents models d’èxit.

Tot seguit ha tingut lloc la Ponència Cicles Formatius íntegrament desenvolupats per projectes: filosofia o metodologia? a càrrec de Paco González, cap de relacions d’empresa i coordinador pedagògic i Olga Castilla, cap d’Estudis  de l’INS Escola del Treball, aportant la seva extensa experiència en aquest àmbit.

Amb la Conferència: Pedagogías emergentes y la educación en el siglo XXI a càrrec de Miguel Àngel Ariza, diplomat en Magisteri i llicenciat en Psicopedagogia és soci-fundador  de l’empresa, Conecta13, una spin-off sorgida en la Universitat de Granada, on gestiona projectes en diferents temes com: Estratègies metodològiques, aprenentatge cooperatiu, aprenentatge basat en projectes, normativa educativa, interculturalitat, i competències bàsiques entre d’altres, ha centrat la jornada parlant de les pedagogies emergents i experiències d’èxit en les escoles  del S.XXI basant-se en la investigació, acció i connexió, per assegurar l’èxit educatiu de tots els estudiants.

Per acabar, la jornada ha comptat amb la intervenció de la subdirectora general d’FP, Pilar Nus, amb  la ponència Nous reptes de futur a l’FP, en la que s’han presentat les línies d’actuació que el Departament d’Educació té previstes per als pròxims cursos.

Els encarregats de donar la benvinguda als assistents a la jornada han estat,  la subdirectora general d’FP, Pilar Nus, la vicerectora d’Estudiants i Ocupabilitat de la UdL, Montserrat Rué i el conseller delegat de GLOBALLEIDA, Oriol Oró.