Información: +34 644 91 44 37 e-mail: info@gestiondepoligonos.com

?>

Noticia

NOTICIAS NOTICIA

GLOBALleida renova els membres del Comitè Executiu i del Consell General


globalleida renova els membres del comitè executiu i del consell general

En el decurs de la reunió anual que celebra per fer balanç de les actuacions portades a terme i presentar els nous projectes de futur

En els últims deu mesos GLOBALLEIDA, a través dels seus programes i serveis, ha  assessorat a 786 persones i ha contribuït a la creació de 85 noves empreses que han generat 162 llocs de treball directes, i una inversió estimada en 2.019.449€

Paral·lelament, s’ha celebrat la Jornada CONNECTA que, per tercer any consecutiu, ha estat un èxit tant per la participació d’assistents com per d’interès que ha despertat el contingut de la ponència impartida pel reconegut publicista, Jordi Urbea, dedicada al Big Data i a la importància de la gestió de les dades considerades com el petroli del futur

GLOBALLEIDA ha celebrat celebrat la reunió del Comitè Executiu i Consell General, en la que s’ha aprovat la renovació dels nous membres al capdavant de l’entitat, amb Miquel Pueyo, paer en cap de l’Ajuntament de Lleida; Joan Talarn, president de la Diputació de Lleida; Jaume Puy, rector de la Universitat de Lleida; Jaume Saltó, president de la Cambra de Comerç de Lleida, i Carles Giribet, president de la Cambra de Comerç de Tàrrega.

Una reunió, en la que també s’ha presentat el balanç del 2019 així com  els projectes que tindran continuïtat al 2020 com són, els  projectes estratègics amb Foment de la innovació i les xarxes de proximitat per al teixit productiu de la província de Lleida en l’àmbit de la producció de proteïnes per l’alimentació, el comerç de proximitat i la dinamització del Cluster de l’Oli de Catalunya i, en la què, els nous patrons  de l’entitat han coincidit en destacar la importància de la tasca que el consorci porta a terme en el suport  al foment, la creació, creixement i internacionalització de noves empreses, amb l’objectiu de potenciar l’economia del territori.

Coincidint amb la reunió de patrons d’aquest consorci de promoció econòmica, el Teatre de la Llotja de Lleida, ha acollit per tercer any consecutiu  la Jornada  Empresarial CONNECTA Lleida&business 2019. Aquesta jornada s’emmarca dins dels programes de creixement empresarial  de GLOBALleida, que agrupen, des d’autònoms i micropimes, a pimes o Startup’s, amb la finalitat de ser un espai de trobada del teixit empresarial i  promoure la generació d’oportunitats i sinergies que els hi aporti un valor afegit a la seva activitat econòmica.

La primera part de la Jornada ha estat dedicada a una sessió de Networking empresarial: Connecta, Contacta, Coopera, dinamitzada per Òscar Becerril, expert en Coaching en l’entorn laboral, adreçada exclusivament als empresaris que han fet algun dels programes d’acceleració empresarial que ofereix GLOBALLEIDA, amb l’objectiu de facilitar el contacte entre ells, compartir experiències professionals i conèixer millor projectes empresarials d’èxit del nostre territori.

Tot seguit s’ha procedit al  lliurament d’un diploma de reconeixement a l‘esforç, dedicació i implicació a les empreses participants en els programes de creixement empresarial (T’Acompanyem i Lleida Start-Up) de la mà del President de GLOBALLEIDA, Ramon Roca, els presidents de les Cambres de Comerç de Lleida i de Tàrrega, Jaume Saltó i Carles Giribet, el diputat Ferran Accensi i el conseller delegat d’aquest consorci, Oriol Oró.

Posteriorment s’ha celebrat la ponència oberta al públic sota el títol “Com transformar la comunicació i el teu negoci a l’era digital”, impartida pel reconegut publicista, Jordi Urbea, Senior Vice President d’Ogilvy a Espanya i CEO d’Ogilvy Barcelona. Una ponència que ha despertat l’interès dels assistents atrets pel seu contingut dedicat al Big Data i a la importància de la gestió de les dades. Urbea ha destacat que tot s’ha de sustentar en les dades perquè “el nou petroli del futur són les dades”.

La Jornada CONNECTA Lleida&business 2019 i la reunió del Comitè Executiu i Consell General de GLOBALLEIDA han estat presidides pel President de GLOBALLEIDA, Ramon Roca, acompanyat de l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo; del  president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn;  del rector de la Universitat de Lleida, Jaume Puy; dels presidents de les Cambres de Comerç de Lleida i de Tàrrega, Jaume Saltó i Carles Giribet, respectivament, i que també són patrons del Consorci, així com del seu conseller delegat, Oriol Oró.

Les xifres de GLOBALLEIDA de gener a octubre de 2019

En els últims deu mesos a través dels serveis i programes que ofereix GLOBALleida  s’ha facilitat la creació de 60 noves empreses i la continuïtat de 25 més a través del programa Reempresa. En total 85 noves empreses que han generat una ocupació directe de 162 nous llocs de treball i una inversió induïda de 2.019.449€. Així mateix, mitjançant les rondes de finançament organitzades durant el primer semestre de 2019, 22 empreses han sol·licitat finançament per valor de 1.080.000€. En els programes de creixement empresarial han participat un total de 21 empreses.

En les activitats de formació proposades en el Catàleg EmForma han participat 1586 persones, i en les activitats adreçades a alumnes i professors incloses en el Programa E2 Escola d’Emprenedors pel foment de l’emprenedoria, la participació ha estat de 2.742 alumnes i professors, el que suposa la participació d’un total de 4.328 persones en les 207 activitats formatives proposades per GLOBALLEIDA.

Pel què fa a les dades globals, de 2014 a octubre de 2019 aquest consorci, a través dels seus programes i serveis, ha assessorat a 5.260 persones i ha contribuït a la creació de 675 noves empreses que han generat 1.128 llocs de treball directes, amb una inversió estimada en 9.389.919,37€.

En quant a les activitats formatives que ofereix GLOBALLEIDA tant amb el programa EmForma com amb el programa E2 Escola d’Emprenedors, en el mateix període,  s’han impartit 1.382 activitats on hi han participat 27.833 persones.