Información: +34 644 91 44 37 e-mail: info@gestiondepoligonos.com

?>

Noticia

NOTICIAS NOTICIA

Experiència positiva de Kopen Software en l’acte final de l’ANCES Open Innovation


experiència positiva de kopen software en l’acte final de l’ances open innovation

Kopen Software va participar aquest dijous 30 de maig en l’acte final del programa ANCES Open Innovation, on joves empreses, després de superar una fase prèvia, van presentar el seu projecte innovador a grans empreses tractores, com ara Grupo Fuertes, Soltec, Gonvarri, Liberbank, Capsa Food (Central Lechera Asturiana), Grupo García Carrión, Enagas, CEU IAM, Iberdrola i Central de Reservas. Precisament a aquesta darrera, Kopen Software va presentar-li un innovador sistema de facturació per a agències de viatges, que va causar molt bones sensacions, tal  i com van afirmar els responsables de Central de Reservas.

Tot i no seleccionar el projecte de Kopen Software, Central de Reservas ha manifestat el seu interès per mantenir contactes amb l’startup del CEEILleida per establir futures col·laboracions, un fet que ha estat valorat molt positivament pel director tècnic de Kopen Software, Sergi Almacellas.

Kopen Software ha estat l’única empresa catalana que ha participat en la fase final del programa ANCES Open Innovation 2019. En total han estat 29 les empreses finalistes que han participat en l’event final del programa ANCES Open Innovation, que ha tingut lloc en la seu de CEU IAM Business School de Madrid.

Open Innovation ANCES és una iniciativa de l’Associació Nacional del CEEIs -ANCES- i les empreses tractores per al desenvolupament d’un programa innovador de tracció al mercat d’empreses innovadores. S’emmarca, així mateix, en un context d’innovació oberta, permetent a les empreses més consolidades interactuar amb l’ecosistema emprenedor i avançar en els seus reptes tecnològics.

El programa s’ha articulat de la següent manera:

Les empreses tractores, com és el cas de Central de Reservas, han definit els seus reptes específics i han llançat una convocatòria oberta per aconseguir captar empreses innovadores que ofereixin les seves solucions tecnològiques.

Cada empresa tractora ha seleccionat les tres solucions que considerava més apropiades. Els promotors d’aquestes solucions, com ara Kopen Software, han tingut l’oportunitat de defensar les seves propostes en l’Esdeveniment Final, davant de les empreses tractores.

Sergi Almacellas, al centre de la imatge, amb la resta de finalistes