Información: +34 644 91 44 37 e-mail: info@gestiondepoligonos.com

?>

Noticia

NOTICIAS NOTICIA

Èxit de visitants a l’estand que GLOBALleida posa a disposició dels emprenedors del territori


Èxit de visitants a l’estand que globalleida posa a disposició dels emprenedors del territori

El President del Parlament, Roger Torrent, l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà i el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn han visitat els emprenedors que comparteixen l’estand de GLOBALLEIDA a la Fira de Sant Miquel, celebrada del 26 al 29 de setembre de 2019.

Empreses dels sectors TIC, serveis, domòtica, industria 4.0, tecnologia 5G, i realitat virtual i augmentada, que han compartit espai a l’estand de GLOBALLEIDA, han pogut tancar diferents acord comercials en el decurs del certamen.

Una quinzena d’empreses emergents de diferents centres empresarials del territori han donat a conèixer els seus productes i serveis, en el decurs de la 65ª edició de la Fira de Sant Miquel, en l’estand compartit que GLOBALLEIDA posa a disposició dels emprenedors.

Com a novetat destaquen en aquesta edició, Invelon Technologies una empresa tecnològica que desenvolupa solucions de realitat virtual i realitat augmentada. Akis Research, consultoria agrària i forestal que en aquesta edició ha presentat les seves novetats d’utilitzar la tecnologia 5G en l’activitat agrícola. I BECQUEL especialistes en energia solar, que ha estat una de les empreses nominades al Premi a la Innovació Tecnològica i Seguretat en el Disseny de les Màquines Agrícoles i dels Equips de la Indústria Agroalimentària 2019.

Altres  companyies com INTECH3D, consultoria d’impressió 3D líder al territori; Aeroforespecialistes en l’ús de tecnologia dron i que ofereixen formació certificada per AESA (Agencia estatal de seguretat aèria); AM Domotics, dedicada a la programació de cases intel·ligents, principalment amb el sistema KNX; Forsys Software, que ofereixen Solucions Tecnològiques per l’Autònom i  Petita Empresa; KATAE dedicada a l’autoconsum i energia solar; Incom4corp, especialitzats en comunicació interna; Kopendedicada a la implantació de software de gestió empresarial; DragonFlyfabricant de bicicletes a mida i de forma artesanal; Nubulusdedicada a la transformació digital de les empreses; Growingtogetherempresa dedicada al suport digital de les empreses i Safrà Júlia, dedicada al cultiu d’aquesta preuada espècie de Les Borges Blanques.

 Un any més s’ha comptat amb un espai per donar informació del programa Reempresa, (Mercat de compravenda de petits negocis), a totes aquelles persones interessades en emprendre, donant continuïtat a un negoci que ja està en funcionament. En aquest espai s’ha comptat amb la participació de tres cassos d’èxit que han explicat la seva experiència en reemprendre un negoci ( EcoLIDER, Foto Llorens, i Llibreria El Genet Blau)

En el decurs de la Fira els emprenedors han rebut la visita de diverses autoritats com el President del Parlament, Roger Torrent; el president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn; l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo; el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, que han conegut de primera mà tots els projectes innovadors que han presentat  a l’estand de GLOBALLEIDA. També han visitat l’estand, el diputat de Promoció Econòmica de la Diputació, Carles Gibert, que ha participat en l’acte de Reempresa; el 1r tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Lleida, Toni Postius, el regidor de Promoció Econòmica i Emprenedoria i diputat, Paco Cerdà, i el diputat Jordi Verdú, entre d’altres.

GLOBALleida, planteja la fira de Sant Miquel, com una oportunitat pels emprenedors, una iniciativa que facilita la promoció econòmica i el desenvolupament econòmic, empresarial i territorial de les Terres de Lleida. Un certamen que ha servit perquè els emprenedors del territori hagin pogut tancar diferents acord comercials.

Des de el 2013, GLOBALleida promociona als emprenedors de la Xarxa CEI a les diferents Fires que es celebren a la  ciutat, posant al seu abast un estand en el que poden exposar i donar a conèixer els seus productes i serveis.

Actualment la Xarxa de Centres d’Empreses Innovadores de Lleida, compta amb 18 centres arreu del territori amb més de 180 oficines que estan a disposició de totes aquelles persones que volen tirar endavant una activitat empresarial.