Información: +34 644 91 44 37 e-mail: info@gestiondepoligonos.com

?>

Noticia

NOTICIAS NOTICIA

El tècnic del CEEILleida Salvador Pifarré impartirà a la Universitat d’Ibagué, a Colòmbia, un mòdul sobre els nous models empresarials i l’economia col·laborativa


el tècnic del ceeilleida salvador pifarré impartirà a la universitat d’ibagué, a colòmbia, un mòdul sobre els nous models empresarials i l’economia col·laborativa

El tècnic del CEEILleida Salvador Pifarré impartirà dues sessions formatives a la Universitat d’Ibagué, a Colòmbia, dins d’un mòdul que té per títol Organització empresarial, nous models d’empreses i economia col·laborativa. En aquest mòdul, programat pel 17 i 18 de gener, es treballaran les bases dels nous entorns econòmics, socials i polítics, entorns molt influenciats per les tecnologies de la comunicació i de la formació, en els quals s’hauran de moure les empreses del futur.
Aquestes sessions, que agrupen uns 40 estudiants, formen part del curs Diplomado: Innovación y desarrollo de nuevos productos agroindustriales, que està impulsat pel Campus Iberus, que agrupa la Universitat de Lleida i les universitats de Saragossa, Navarra i La Rioja, i liderat i coordinat per l’empresa lleidatana Akis International, instal·lada en el Pac Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida (PCiTAL), dirigida per l’emprenedor Víctor Falguera. El curs també compta amb el suport de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID) i l’entitat Cooperación Española.
Els curs, d’un total de 100 hores de durada i que compta amb una inversió d’1,5 milions d’euros. està dirigit a enginyers agrònoms i agroindustrials, veterinaris, zootecnistes, enginyers industrials, forestals i d’aliments i administradors d’empreses agropequàries.
L’objectiu del curs és aportar els coneixements bàsics que ajudin als professionals del sector agroindustrial per crear productes amb valor afegit i a orientar a les empreses agroalimentàries ja existents cap a les noves exigències del mercat i els consumidors.

En el marc de el projecte “Implementació i formació en l’ús de deshidratadors solars per donar poder a les dones de zones rurals en el marc del postconflicte”, amb càrrec als fons aportats per AECID, es considera necessària la mobilitat de docents per fer tasques d’assessorament, formació i capacitació de persones de l’àmbit agrícola a Colòmbia, en els llocs d’execució de l’esmentat projecte.

En el marc de el projecte s’ha implementat una cooperativa de treball gestionada per dones per a la deshidratació de fruita a la ciutat d’Ibagué. Els docents participants en aquesta acció assessoraran les treballadores en la posada en marxa i funcionament d’aquesta cooperativa amb la realització de tallers, seminaris i / o xerrades relacionats amb l’àrea de coneixement del docent i adaptat a perfil de les dones treballadores a la cooperativa .