Información: +34 644 91 44 37 e-mail: info@gestiondepoligonos.com

?>

Noticia

NOTICIAS NOTICIA

El CEI Balaguer acollirà el Curs d’Auxiliar Oficial Inspecció de Veterinària


el cei balaguer acollirà el curs d’auxiliar oficial inspecció de veterinària

Un curs de 900 hores que garantirà la contractació en els escorxadors de la comarca  de tots aquells alumnes que superin la prova

Per donar compliment a la normativa europea referent a tasques d’inspecció, per poder fer aquesta feina, les persones han d’haver passat aquest procés formatiu que s’impartirà a Balaguer. La figura de l’AOIV és essencial per garantir la qualitat de la carn que se sacrifica, a través de l’observació i l’anàlisi de diferents parts de les canals

El CEI Balaguer acollirà a partir del gener del 2020 un curs d’auxiliar de Veterinària, gràcies a la col·laboració entre la Paeria de Balaguer i la Fundació Privada d’Indústries de la Carn (FIC).

La formació començarà el 24 de gener del 2020, acabarà el 27 de març i es farà presencialment els divendres de les 15:00 hores a les 20:00 hores. La resta de la formació consisteix en una part teòrica a distància i una part pràctica, el que suposa un total de 500 hores teòriques i 400 hores pràctiques.

Aquest curs permetrà als assistents que el completin començar a fer les pràctiques en un escorxador, on la seva feina serà supervisada pel responsable de zona o per un altre auxiliar. En aquestes pràctiques, s’exercitaran totes les tasques que hauran de fer quan ocupin aquest lloc de treball. Un cop finalitzades les pràctiques, si l’avaluació també és positiva, l’alumne podrà demanar l’habilitació oficial com a auxiliar oficial d’inspecció veterinària (AOIV), i ja podrà ser contractat en els diversos escorxadors  de les comarques de Lleida.

La Fundació Privada d’Indústries de la Carn (FIC) té com a activitat principal la prestació del servei d’AOIV en escorxadors a tot Catalunya. La figura de l’AOIV és essencial per garantir la qualitat de la carn que se sacrifica, a través de l’observació i l’anàlisi de diferents parts de les canals. Els AOIV treballen funcionalment sota les ordres dels Veterinaris Oficials dels Escorxadors, últims responsables de la inspecció en cada lloc, i laboralment depenen de la FIC.