Información: +34 644 91 44 37 e-mail: info@gestiondepoligonos.com

?>

Noticia

NOTICIAS NOTICIA

Banzaai crea la primera web d’Espanya dedicada a la venda ‘online’ de carn fresca en format professional


banzaai crea la primera web d’espanya dedicada a la venda ‘online’ de carn fresca en format professional

Permet als professionals de la restauració i a clientela particular poder encarregar una comanda a qualsevol hora del dia

Banzaai Market, ‘startup’ que ha creat la web, ofereix aquest servei amb l’objectiu d’oferir comoditat en la gestió dels negocis de la restauració, sabent en tot moment el producte que compra, saber el seu preu exacte i conèixer quan i com el rep

L’startup Banzaai Market, instal·lada en el viver del Centre Europeu d’Empreses i Innovació (CEEILleida), ha creat la primera web d’Espanya especialitzada en la venda online de carn fresca en format professional. A través de la web compracarnefresca.es, els professionals de la restauració i particulars poden fer una comanda de carn fresca a qualsevol hora del dia, sense el risc que hagi errors en la comunicació entre el proveïdor i el client.

“Fer la comanda a través d’aquesta web permet a un restaurant poder encarregar aliments quan ha finalitzat, per exemple un servei de sopar, sense haver d’esperar al dia següent, la qual cosa permet al restaurant guanyar en agilitat i autonomia de gestió, segons expliquen Arnau Bresolí i Roger Vidal, fundadors de Banzaai Market.

Compracarnefresca.es és un projecte innovador basat en la transformació del model de distribució de carn fresca per a professionals de la restauració. En aquest sentit, Bresolí i Vidal afirmen que l’equip de compracarnefresca.es “és coneixedor del complicat que pot ser gestionar un negoci de restauració, de manera que el nostre objectiu principal és el d’oferir comoditat”.

Així mateix, els dos emprenedors asseguren que el client “sempre pagarà pel pes real del producte, tot i comprant-lo per internet”, i que pot adquirir tot tipus de carns, com vedella, corder, porc, conill, pollastre o altres aus, a més d’embotit fresc, salses i condiments.

Els dos impulsors d’aquesta web, dos joves de 25 anys, manifesten que la seva obsessió és la qualitat del producte i, per aquest motiu, “treballem amb productors de reconegut prestigi i experiència”. En aquest sentit, afirmen que “des de compracarnefresca.es, ens encarreguem de supervisar tots els productes que oferim en la nostra plataforma web i tots els productes demanats pels nostres clients. Així mateix, garantim que la majoria dels productes siguin de procedència nacional i que tots compleixen els estàndards de qualitat més rigorosos”, i afegeixen que “tota la carn se serveix envasada individualment, la qual cosa permet allargar la data de caducitat”.

Sorteig a través del seu perfil d’Instagram

Coincidint amb la posada en marxa d’aquesta web, els seus impulsors han convocat un sorteig a través del perfil d’Instagram de compracarnefresca.es, que dona la possibilitat de guanyar un lot de productes de carn fresca, i que estarà obert fins el 29 de novembre.