Información: +34 644 91 44 37 e-mail: info@gestiondepoligonos.com

?>

Noticia

NOTICIAS NOTICIA

Avui al programa Empresaris, hem parlat amb empreses que volen créixer


avui al programa empresaris, hem parlat amb empreses que volen créixer

Des de 2014 GLOBALLEIDA ofereix diferents programes d’acceleració empresarial  als emprenedors de Lleida

Avui hem conegut a 4 dels 22 empresaris del conjunt del territori  que participaran en aquesta nova edició

Avui al programa Empresaris de la cadena SER, organitzat conjuntament entre el CEEILLEIDA i GLOBALLEIDA, hem parlat d’empreses que volen créixer i com ho poden fer a través dels programes de acceleració empresarial que GLOBALLEIDA posa en marxa el proper dia 17 de juny. Podeu escoltar el programa en aquest enllaç

Una nova edició del PAE, programes d’acceleració empresarial que inclou, el T’Acompanyem  i el LLEIDA STARTUP, adreçats a autònomes i petites empreses i,  startups i pimes innovadores. Dos programes totalment gratuïts amb una durada aproximada de 8 mesos. Amb l’objectiu de proporcionar les eines necessàries per tal de dur a terme una reflexió estratègica i identificar els factors claus d’èxit de la empresaels seus reptes o establir un pla d’acció personalitzat.

Hem conegut a Xavier Mitjana. Director de projectes de Becommo, instal·lada al CEI Tàrrega, una Agencia de comunicació i màrqueting digital online especialitzada en la creació de continguts transmetia i a Jordi Garcia Caberol. Director de Becquel d’Alcarràs que vol innovar en un camp on l’automatització i la modernització dels processos encara no ha arribat, que és el de les instal·lacions, dos de les empreses que participaran en l’edició LLEIDA STARTUP 2019.

I també hem conegut a dos de les empreses que participaran en el programa T’ACOMPANYEM adreçat a autònoms. Francesc Fortit. Fundador de Forsys Software que desenvolupa un programa de facturació per a autònoms i petit comerç i, a Sergi Almacellas. Director tècnic de Kopen Software, una empresa dedicada a la creació de software per fer més fàcil el dia a dia de les empreses, que recentment ha estat finalista en el programa ANCES Open Innovation, d’àmbit estatal, pel seu projecte d’innovació tecnològica.