Información: +34 644 91 44 37 e-mail: info@gestiondepoligonos.com

?>

Noticia

NOTICIAS NOTICIA

Acord del Consell Directiu del CEEILleida per impulsar els projectes del Campus CEEI, l’Àgora i el Cafè Emprenedor


reunión del consell directiu del ceei lleida

El Consell Directiu del CEEILleida, celebrat el passat 5 de març i que va estar presidit pel diputat de Promoció Econòmica, Carles Gibert, va acordar impulsar els projectes del Campus CEEI, l’Àgora i el Cafè Emprenedor.

El Campus CEEI és una zona arbrada amb taules de treball, xarxa WI-FI i punts de càrrega d’equips de treball, per tal de donar opció als emprenedors a desenvolupar les seves tasques diàries a l’aire lliure.

Així mateix, la sala Àgora serà un espai que s’habilitarà dins l’actual mòdul 2.7 i la sala de reunions del CEEI-2, de 110m2, que donarà lloc a una nova àrea amb tres subespais:
– Sala de reunions: tancada acústicament però oberta visualment.
– Zona cabaret: amb àrea de descans i espai per a presentacions i conferències.
– Àrea subzero: amb zona de treball i espai per a reunions i formacions.

Pel que fa al Cafè Emprenedor, es tracta d’una trobada dels emprenedors del CEEI al voltant d’una personalitat convidada, que pot ser proposada pels mateixos emprenedors. Servirà per intercanviar experiències en un entorn distès i en sessions dinàmiques d’una hora com a màxim, i amb una periodicitat d’un cop al mes. Es desenvoluparien a la sala de descans del CEEI-3. El logo identificatiu del Cafè Emprenedor ha estat creat per l’empresa Mente en Blanco, instal·lada en el mòdul 3.9.