Información: +34 644 91 44 37 e-mail: info@gestiondepoligonos.com

Noticia

NOTICIAS NOTICIA

El Port de Barcelona organitza una nova edició de ‘Nadal al Port’ al moll de la Fusta


nadal port

La quarta edició de l’esdeveniment se celebrarà del 5 de desembre al 6 de gener al Port Vell.​

 

· El 5 de desembre a les 19 hores tindrà lloc la inauguració, amb l’encesa de llums i l’actuació de l’Edu d’Eufòria.

Del 5 de desembre al 6 de gener, el moll de Bosch i Alsina (moll de la Fusta) acollirà la quarta edició de “Nadal al Port”. El Port de Barcelona se suma, un any més, a l’àmplia oferta nadalenca de Barcelona amb l’objectiu de crear il·lusió, fomentar la cultura i el patrimoni marítim entre la ciutadania i consolidar el moll de la Fusta com un espai de trobada que enforteixi la relació entre el port i la ciutat.

La inauguració de “Nadal al Port”, amb la tradicional encesa de llums i una actuació gratuïta de l’Edu d’Eufòria, tindrà lloc el 5 de desembre a les 19 hores. L’acte començarà amb l’actuació dels Cors de Palau Vincles -el projecte sòcio-musical del Palau de la Música- i el Cor Mitjans de l’Orfeó Català, que interpretaran peces tradicionals.

Entreteniment, divulgació i solidaritat
Com a novetat d’enguany, el mercat de Nadal comptarà amb una pista de gel sostenible i ecològica de 400m2 per poder gaudir de l’activitat en família. Per els més menuts de la casa, hi haurà atraccions com el carrusel antic i el trenet, a banda de la tradicional roda de 65 metres d’alçària.

El “Nadal al Port” disposarà de diferents espais de difusió de la cultura portuària i marítima, on es desenvoluparan activitats organitzades en col·laboració amb la Comunitat Portuària. Es tracta de tallers i activitats per a infants on podran aprendre a ser estibadors movent contenidors de mercaderies, iniciar-se en el món del rem o gaudir del mar jugant.. Les iniciatives divulgatives aniran a càrrec de: la Federació Catalana de Vela; la Copa Amèrica; l’Institut i la Facultat de Nàutica; el Reial Club Marítim, el Club Natació Barcelona o Veles per l'alzheimer, entre d’altres, i comptaran amb el suport d’altres empreses de l’àmbit portuari com ara Hutchison Ports Best.

Un cop més, el mercat nadalenc serà punt de trobada de les entitats i escoles de música dels barris veïns al Port de Barcelona, les quals ompliran l’escenari amb diferents actuacions. Més de 500 persones actuaran a l’escenari principal durant la celebració del Mercat de Nadal, que també acollirà la Ballada Solidari per recollir fons per La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, dedicada enguany a la salut cardiovascular.

I entre les activitats del mercat disponibles per aquelles dates, es podrà degustar un gran ventall de productes gastronòmics així com trobar articles artesanals i de regal.

Un gran espectacle de llum per terra i mar
Més de 85.000 llums led composaran la il·luminació nadalenca d’enguany al moll de la Fusta. S’instal·larà una espectacular il·luminació zenital al llarg del moll que, juntament amb la bola de Nadal transitable pel seu interior, seran els elements centrals d’aquesta edició, oferint cada vespre un espectacle lluminós al ritme de la música. Grans motius nadalencs led d’accés i trànsit pel recinte i una elegant il·luminació dels fanals al moll del Dipòsit i al passeig Joan de Borbó completaran la il·luminació terrestre.

A la banda marítima, un pessebre i els Reis de l’Orient il·luminaran la làmina d’aigua mentre que, atracats al moll de la Fusta, els vaixells històrics del Museu Marítim de Barcelona: el Pailebot Santa Eulàlia i el Far Barcelona, estaran guarnits per a l’ocasió i es podran visitar.

L’horari de “Nadal al Port” serà de les 11 del matí a les 22 hores de la nit mentre que l’horari de l’espectacle de llum i color tindrà lloc cada dia a partir de les 17.30 hores.