Información: +34 644 91 44 37 e-mail: info@gestiondepoligonos.com

?>

Vídeos

VÍDEOS VIDEO

Ramon Tremosa: caldria convertir Catalunya en la Suïssa de la tecnologia


Ramón Tremosa Balcells, Diputat del Parlament de Catalunya (Junts per Catalunya) va participar com a ponent del Cercle d'Infraestructures amb la ponència "Catalunya potència logística natural" un títol que va recordar com a resultat de les publicacions editades: Catalunya serà logística o no serà; Catalunya, país emergent; Catalunya, potència logística natural entre altres i motiu del títol de la conferència.

Una xerrada que ha combinat la pedagogia, la dada històrica, l'econòmica i l'estratègica. Un maridatge que ha servit per entendre el gran potencial que té el nostre país com a motor econòmic no només d'Espanya sinó també d'Europa.

Durant la ponència va demanar que Catalunya pogués esdevenir la Suïssa de la tecnologia donada la seva singularitat i potencial portuari, econòmic i de talent. Tot un seguit de diapositives que varen servir per entendre les necessitats en infraestructures com el Corredor del Mediterrani, l'ampliació de l'aeroport del Prat entre altres.

Segons Tremosa, ens cal obrir el nostre país al talent internacional i això bé de la mà d'unes comunicacions que responguin a la demanda de les nostres indústries i a vols intercontinentals que ens permeti avançar.

Catalunya compta amb un motor con Fira de Barcelona que aplega les fires més importants d'Europa com el Mobile World Congress, ISE, Alimentària, entre altres, que permeten l'intercanvi de talent i tecnològic, un element clau per a la nova economia 4.0.

Demana una millor gestió burocràtica per no frenar aspectes tan importants com la transició energètica o la gestió d'infraestructures, un aspecte que veu un tracte diferencial amb altres punts de la península. Apel·la a un major consens per part de les forçes polítiques que configuren el parlament en temes claus de l'economia catalana.

Sosté, que malgrat que els creueristes estan mal vistos per l'impacte que tenen els creuers a la ciutat de Barcelona, cal cercar solucions que siguin respectuoses amb el medi ambient però també amb el sector econòmic. L'acte va estar presentat pel president del Port de Barcelona, Lluís Salvadó i el president del Cercle d'Economia, Santi Vila. No es perdin aquesta entrevista realitzada per GPINews.tv

   

Categorías Destacadas